Eksjöverken hjälper dig med stålkonstruktioner

Behöver du hjälp med stålkonstruktioner? Eksjöverken kan hjälpa dig med detta och mycket annat. Här hittar du kompetent personal med många års erfarenhet, stor kompetens, och ett stor kundfokus. 

De har en välsorterad maskinpark, vilket gör dem till en stark resurs och partner för dig som är verksam inom tillverkning, konstruktion och produktarbete. Företaget har lämpliga certifieringar.

Eksjöverken har mer än hundra år på nacken, och har ett väldigt bra rykte inom branschen. De har haft många nöjda kunder genom åren, och har byggt upp ett varumärke som står för pålitlighet, kunnighet och stabilitet.

Stor erfarenhet av stålkonstruktioner

Den huvudsakliga verksamheten är legosvetsning till industrin, men företaget har den senaste tiden tagit stora steg mot tillverkning av egna produkter. Detta i form av en innovativ, nydesignad släpvagn.

Företaget har i nuläget 35 anställda och företagets ledord är ordning och reda, vilket har gett dem hög pålitlighet och leveranssäkerhet. Företaget grundades redan 1903, och tillverkade på den tiden framför allt gjuterimaskiner. Arbetet skedde under långa 60-timmarsveckor, och det var tio anställda. På lördagen fick de dock sluta redan klockan 6. 

Det var andra tider, och andra omständigheter, men arbetsmoralen har företaget kvar, och är en viktig beståndsdel i varför det har gått så bra genom åren. Företaget utvecklades mer och mer, och började på sikt även sälja produkter utomlands.

2006 dök Kjell Nygard och Mats Svanberg upp i sammanhanget och blev tillsammans med Claes Andersson delägare. Deras idéer och tankar har haft stor påverkan på den riktning företaget har tagit det senaste decenniet.