Här hittar du rätt fästdetaljer

Letar du efter fästdetaljer till konkurrensmässiga priser som håller hög kvalitet? Tilka.se är specialiserade på den här typen av komponenter, samt mycket annat som har med verkstadsindustrin att göra. De har dessutom ett brett nätverk, och kan lätt få tag på komponenter som passar just era behov.

Den svenska verkstadsindustrin håller hög kvalitet, och Tilka matchar dess behov av kvalitetskomponenter fullt ut. Här hittar du ett välsorterat lager och en väldigt bra och personlig service. Oavsett om du letar efter fästdetaljer eller något annat, så kan du vara säker på att finna det du söker här.

Deras sortiment växer också ständigt, och det finns mer tillgängligt än vad som syns på hemsidan. Ni kan själva välja hur ni vill att komponenterna ska kombineras och förpackas för att få ett optimalt upplägg som passar just er.

Flera olika sorters fästdetaljer

Företaget kan snabbt ordna fram komponenter från hela världen,  och kan verkligen verktygskomponenter. Så om du har några frågor är det bäst att helt enkelt ta en personlig kontakt, och ta det därifrån. 

Här hittar du bland annat muttrar av olika modeller, med eller utan låsning, även färdigförpackade sådana med olika storlekar.  Dessutom hittar du olika typer av brickor. Det finns också axellåsningar, klämmor, sprintar, brickor och pinnar, you name it. Tilka har ett komplett utbud av fästelement, och du kan vara säker på att hitta allt du behöver på samma ställe, vilket är en väldig fördel och gör hela processen betydligt smidigare.

Den personliga servicen,  de snabba leveranstiderna, och det välsorterade utbudet är anledningar att välja just Tilka.se som din leverantör av fästelement.​​